O nama

Mi smo privatni logopedsko-edukativni centar sa sedištem u Batajnici. Osnivač logopedskog centra je diplomirani defektolog-logoped Marija Ranisav.

 

Bavimo se:

 
  • prevencijom,
  • dijagnostikom i organizovanjem terapijasko-rehabilitacionog programa
  • savetodavnim radom sa roditeljima i vaspitačima
Radni prostor je prilagođen našim “malim “ klijentima. Nastojimo da im omogućimo prijatnu atmosferu zbog čega uvek rado dolaze da zajedno kroz igru i usmerene aktivnosti prevaziđemo problem.
Posedujemo pažljivo odabran didaktički materijal, knjige, slagalice, Montesori igračke i ostale rekvizite( poligone, polulopte, velike lopte, penjalicu i različite ljuljaške) koji nam koriste u tretmanu reedukacije psihomotorike i stimulaciji svih čula.
 
U našem radu koristimo najsavremenije instrumente kao što su:
 
  • Digitalni logopedski set   
  • Logopedske sonde.
  • Pored individualnih tretmana organizujemo i logopedske radionice za decu predškolskog i školskog uzrasta. Programi su pažljivo planirani i  prilagođenim razvojnim mogućnostima dece, sa ciljem osnaživanja njihovog znanja i  spremanja za dalje školovanje.

 

Marija Ranisav - Diplomirani defektolog - logoped 

BIOGRAFIJA


MarijaRanisav

 
Rodjena 1983. godine . Diplomirala 2009. godine na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju Univerziteta u Beogradu na odseku logopedije i stekla zvanje diplomirani defektolog - logoped.
Edukovana na Institutu za mentalno zdravlje u Beogradu iz Opšte reedukacije psihomotorike i relaksacije i  Specifične reedukacije psihomotorike sa opštom defektološkom dijagnostikom. Edukovana za upotrebu Digitalnog signalnog procesiranja u rehabilitaciji slušnih I govorno-jezičkih poremećaja u Logomedica d.o.o u Beogradu.
Stručnu praksu je obavila u DZ Zemun u predškolskom savetovalištu. Jednu školsku godinu radila u specijalnoj osnovnoj školi “ NH Dusan Dugalić” kao defektolog- vaspitač u produženom boravku sa decom starijeg školskog uzrasta. Stručni saradnik specijalizovanog portala “ DEMETRA” namenjenog roditeljima, trudnicama I onima koji to žele da postanu. Uporedo sa tim se bavi privatnom praksom koja traje I danas.

Majka Dušana, Jane i Filipa.